Energetisch Coaching

Verlangen naar zingeving

Deze vorm van coaching is bedoeld voor mensen die dieper willen kijken naar de oorzaak van de problemen die ze in hun leven tegenkomen. Depressie, steeds terugkerende teleurstellingen, destructieve patronen, verslavingen, onvervuld verlangen, geen voldoening in je werk of privéleven, het gevoel van ‘iets’ missen, vastlopen in relaties, gevoel van waardeloosheid.

Helder inzicht

We kunnen uit balans raken wanneer het contact met onze innerlijke bron verstoord is. Dit kan komen door teveel aanpassing naar de buitenwereld, onze familie en de maatschappij. En ook door kleine of grote trauma's die we oplopen in onze kindertijd en gedurende ons leven. We vertrouwen hierdoor steeds minder op onze intuïtie of gevoel. Door deze verstoring kunnen we niet meer goed voelen wie we werkelijk zijn en wat ons hartsverlangen is. Mijn werkwijze is vaak met weinig woorden, eenvoudig en ‘to the point’.

De diepte in

Bij coaching kan een enkele sessie heel veel opleveren, maar het kan wenselijk zijn om meerdere sessies achter elkaar te plannen zodat je dieper in kunt gaan op een thema. Een coaching traject of sessie begint altijd met een intake zodat we elkaar leren kennen en beide kunnen voelen of we met elkaar willen en kunnen werken. We spreken af hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn.

Authentiek in verbondenheid

Het is mijn verlangen om je weer terug te brengen naar je eigen hart, verbonden met je ziel en je eigen kracht. Het resultaat van het ‘werken’ aan jezelf door mijn coaching is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren en je moet zelf ook echt willen want ik kan het niet voor je doen. Ik kan je er wel in begeleiden en coachen. Je zal weer meer voldoening ervaren in je werk, privé, meer inzicht in de problemen, gevoel van eigen waarde, innerlijke kracht. Authentiek jezelf zijn, weer trouw aan je eigen hart zijn. Talenten ontdekken en gaan inzetten voor jezelf en de mensen om je heen. Je voelt je weer verbonden met jezelf en het leven. Hierdoor kan je de eenvoud van het leven als geluk ervaren.

Back to Top