Massage / Healing

Dieper zakken in je lijf

Ik geef energetische massage. Dit is een vorm van healing die dieper in het lichaam doorwerkt. Voordat ik ga masseren stem ik me helemaal af op jou en hierdoor wordt ik een  kanaal met de energie die voor jou helend is. Er stroomt energie door me heen. Dit is voelbaar tijdens de massage merk je dat de energie diep in het lichaam doordringt. Veel mensen lopen te lang door met klachten en het lichaam houdt hierdoor veel vast.  Vaak is het nodig om meerder massage achter elkaar te ontvangen zodat je gewend raakt aan deze vorm van masseren zodat je steeds meer kan ontspannen en kan zakken in je lijf.

Voelen

Doordat je steeds dieper zakt in je lichaam, kom je meer en meer bij je zelf en kan gaan voelen wat er van binnen speelt. Ik help je om te voelen. Door vragen te stellen. Door te benoemen waar ik spanningen in je lichaam voel en vaak doordat ik het aanraak en benoem wordt je je er zelf bewust van. Het is een proces van ontspannen, voelen en loslaten. Hierdoor kan je steeds meer en meer ballast loslaten en steeds dieper en dieper voelen wat jou in de weg staat om helemaal vol in het leven te staan en te genieten. Je lichaam vertelt het je, door de emoties die loskomen, door inzichten die binnenkomen. Het is een proces van steeds meer en meer bij jezelf komen.

Lichter leven

Doordat je steeds meer en meer bij jezelf komt voel je je lichter. Emoties die je in je lichaam vasthoudt maken dat je steeds minder voelt. Het blokkeert de flow in jezelf. Als je jezelf toestaat de nare gevoelens te voelen en los te laten ga je jezelf steeds blijer voelen en wordt het leven steeds lichter. lichter leven is ook een keuze. De keuze om patronen (gedrag) die niet meer dienen los te laten. Hiervoor dien je gedachten die destructief zijn en niet goed voelen simpelweg niet te geloven en er niet naar te handelen. Dit is een heel proces omdat die gefachten vaak onbewust zijn. massage helpt om het onbewuste bewust te maken doordat je meer verbinding gaat voelen met je lijf en wat daar leeft aan gevoelens.

Back to Top