Massage / Healing

Dieper zakken in je lijf

Ik geef energetische massage. Dit is een vorm van healing die diep in het lichaam doorwerkt. Voordat ik ga masseren stem ik me helemaal af op jou en dit stelt me in staat om een kanaal te worden voor de energie die voor jou helend is. Er stroomt energie door me heen. Dit is voelbaar tijdens de massage en je merkt je dat de energie diep in het lichaam doordringt. Veel mensen lopen te lang door met klachten en het lichaam houdt hierdoor veel vast. Vaak is het nodig om meerder massage achter elkaar te ontvangen. Zo raak je gewend aan deze vorm van masseren en kun je steeds meer ontspannen en zakken in je lijf.

Voelen

Doordat je steeds dieper zakt in je lichaam, kom je meer en meer bij je zelf en kan je gaan voelen wat er binnenin je speelt. Ik help je om te voelen. Dit doe ik door vragen te stellen en  te benoemen waar ik spanningen in je lichaam voel. Dit helpt je om je steeds bewuster te worden van je lichaam en van de gevoelens die op verschillende plekken in je lichaam huizen.  Het is een proces van ontspannen, voelen en loslaten. Hierdoor kan je steeds meer en meer ballast loslaten en steeds dieper en dieper voelen wat jou in de weg staat om helemaal vol in het leven te staan en te genieten. Je lichaam vertelt het je, door de emoties die loskomen en door inzichten die binnenkomen. Het is een proces van steeds meer thuiskomen bij jezelf.

Lichter leven

Doordat je steeds meer bij jezelf komt, voel je je lichter. Emoties die je in je lichaam vasthoudt maken namelijk dat je steeds minder voelt. Het blokkeert de flow in jezelf. Als je jezelf toestaat de nare gevoelens te voelen en los te laten gaat de energie in jezelf weer stromen en voel je je blijer. Als je je van binnen blijer voelt, zul je ook steeds gemakkelijker ‘flow’ ervaren in je leven. Dit is leven vanuit je hart, verbonden met je ziel. Dit brengt ware zingeving aan het leven.

Back to Top