Margreet

Ik ben een levendige, creatieve en een energieke vrouw met een enthousiast en vastberaden karakter. Als kind was ik snel moe en kreeg ik hoofdpijn als er iemand langs kwam lopen die hoofdpijn had. Ik voelde dus heel sterk met de ander mee en nam zelfs als een magneet de pijn en emoties van andere over. Dit noemen we nu empathisch, helder voelend of hoog sensitief. Toen waren daar nog geen woorden voor. Door vallen en opstaan en veel eigen pijn en trauma doorvoelen en loslaten kwam ik meer en meer in mijn eigen lichaam en ben ik mijn hoog gevoeligheid inzetten bij mijn werk als energetisch coach en masseur om anderen te helpen zichzelf te voelen.

Ruim 4 jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgezet en sindsdien vervul ik mijn roeping als energetisch coach en masseur. Daarbij wordt ik heel blij van het maken van producten uit de  natuur, zoals bloesemremedies, oliën en tincturen van kruiden, bomen en bloemen. Deze zijn bij mij te koop. Ze bieden een mooie ondersteuning in bewustwordingsprocessen en ik werk er vaak mee tijdens mijn coaching en massage sessies. Binnenkort zijn ze te bestellen via mijn webshop.

Natuur en dansen zijn beide mijn grote passies. Ik hou van dansen en ben wekelijks op buikdansles te vinden en dans graag tango met mijn vriend. Zowel in de natuur als tijdens het dansen wordt ik me weer bewust van de levensenergie en kracht die door me heen stroomt. Dan voel ik me levend, gezond en vrij.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk werk ik bij Land in Zicht, een zorgboerderij met dagbesteding voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mijn vriend is eigenaar en samen met hem draag ik bij aan de ontwikkeling van de organisatie en bepaal ik mede de koers.

Als laatste en als belangrijkste in mijn leven zijn mijn familie en vrienden. Ik voel me een gezegend en rijk mens door mijn familie en de vrienden, gelijkgestemden en bekenden die ik om me heen verzameld heb gedurende mijn leven. Ik ben een trotse moeder van een dochter van bijna 13 jaar, ik ben samen met Yuri, mijn vriend en door hem heb ik ook nog eens 3 bonuskinderen

Back to Top