Margreet

Mijn naam is Margreet van de Pol. Energetisch coach, masseur en moeder. Ik ben een vriendelijke en rustige vrouw met een optimistisch en enthousiast karakter waarbij mensen zich snel op hun gemak voelen. Ik ben autodidact en het leven zelf is voor mij de beste leerschool. Het is mijn passie om mensen, waaronder ook kinderen dichter bij zichzelf te brengen, waardoor ze beter kunnen voelen wie in wezen zijn.

Als kind was ik heel gevoelig. Ik voelde de vermoeidheid, pijn en emoties van anderen en nam deze onbewust op, waardoor ik steeds “voller” werd met energie van anderen. Hierdoor kon ik mezelf minder goed voelen. In die tijd waren termen als hooggevoeligheid en empathie nog niet zo bekend. Ik ben al op jonge leeftijd begonnen met de zoektocht naar mezelf en de waarheid voorbij illusies.

Rond mijn 25ste werd ik spiritueel wakker. Ik beoefende yoga en maakte reizen naar India, Thailand en Guatemala. Ik kreeg opnieuw bewust contact met mijn ziel, mijn hogere zelf. Mijn kijk op de wereld veranderde. Ik voelde en zag dat alles met alles verbonden is door eenzelfde energie die ik de universele levenskracht noem. Ik besefte dat ieder van ons unieke kwaliteiten en talenten in zich heeft. En wanneer we die toelaten vanuit liefde voor onszelf er een mooiere, liefdevollere wereld kan ontstaan. Onder het mom van ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’ ben ik begonnen aan het helen van mezelf.

Door dans, yoga, verschillende opleidingen als reiki, kruidengeneeskunde, bloesemtherapie en healing arts therapie kwam ik steeds beter in mijn lichaam en hierdoor kon ik mijn innerlijk kind en karmische stukken die daaraan verbonden zijn gaan voelen en gaan helen.

En nu… Ik ben een blijer, authentieker mens geworden! Inmiddels moeder van een fantastische dochter van 9 jaar. En hoewel mijn groei en bewustwording doorgaat ben ik zover dat ik anderen kan gaan helpen om te worden wie ze werkelijk zijn.


Back to Top